TRABZON / OF - Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu

Mrt

Öğrencilerimiz okul içinde, ilçe ve ilde, Türkiye genelinde yapılan resim yarışmalarına katılarak hem yeteneklerini geliştiriyor hem de yarışmacı kişiliklerini ortaya koyuyorlar.

Şbt

Geleneksel anasınıfı aylık tiyatro ziyafetinde bu ay da öğrencilerimiz doyasıya tiyatro izlediler.

Şbt

Öğrencilerimizden farklı çalışmalar devam ediyor. Anasınıfı öğrencilerimiz uğurböceklerini kendileri yapıyor.

Şbt

Okul öğrenci meclisimizin planlamaları doğrultusunda okulumuzun bahçesi ve çevresinin temizliği belirli zamanlarda öğrencilerimiz tarafından yapılmaktadır. Böylece en iyi temizliğin kirletmemek olduğu bilincini kazandırmak ve temizliğin insan hayatındaki önemine vurgu yapmak amaçlanmaktadır.

Şbt

Meslekler tanıtımı çerçevesinde müzisyenliği tanıtma amacıyla okulumuza davet edilen yöresel sanatçımız Mahmut OKUTAN, anasınıfı öğrencilerimize hem mesleğini tanıttı hem de kemençe eşliğinde yöresel şarkılar söyledi.