T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / OF - Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu

Haberler

Ock

Veli Okur Atölyesi 

 

      Okulumuzda Psikolojik Danışman Zeynep Ayaydın tarafından "Çocuklar İçin Gercek Yasam Becerileri" adli kitap üzerine  25 velinin katılımı  ile yapılan  6 Oturumluk Atolye calismasi bugun Serifika Töreni ile tamamlandi.

       Calisma Trabzon İl Milli Egitim Müdürlüğü Koordinesinde Veli Akademisi kapsaminda kurumumuz Sehit Ögretmen Ali Bulut İlkokulunda gerceklestirildi.

 

      Sertifika törenimize Trabzon İl Arge Biriminden Hatice Rizeli, Of İlçe  Meb Şube Müdürü Hasan Tekke, Of RAM Müdürü Vahdettin Özdağcı, Of Halk Egitim Müdürü  Muhammet Sevket Şahin ve Kurum Müdürümüz Ahmet Altunkal' ın katılımı ve Velilere Sertifika takdimi ile gerceklestirildi.

 

         Zeynep Ayaydın, çalışmanın arka planında destegini hep hissettiren ilçe milli eğitim  müdürlüğü  ve okul müdürlüğüne  veliler adina teşekkür etti.

 

      Akabinde kurum müdürümüz Ahmet Altunkal' in Trabzon İl Arge Biriminden Hatice Rizeli, Of İlçe  Meb Şube Müdürü Hasan Tekke, Of RAM Müdürü Vahdettin Özdağcı, Of Halk Egitim Müdürü  Muhammet Sevket Şahin' e velilerin de el emegi anahtarlıkların da bulundugu hediyelerini takdim etti. 

Velilerimiz kurum müdürümüz Ahmet Altunkal' a hediyesini sundu.

 

     Yapılan çalışmadan ötürü Tarbzon Arge Biriminden Hatice Rizeli' ve Okul müdürü  Ahmet Altunkal' Psikolojik Danışman Zeynep Ayaydın' a  Teşekkür Belgesi ve Hediye takdim etti.

 

    Yapılan  çalışmanın tekrarlanması temennisi ve ikram ile tören  sonlandırıldı.

Ock

BRAIN TEAM-3 eTWİNNİNG PROJESİ

Kuruculuğunu Songül Reisoğlu ve Vassiliki Karakatsani'nin yaptığı Brain Team-3 eTwinning projesi kapsamında öğrenciler akıl ve zeka oyunlarını oynamaya devam ediyor. Ocak ayı 1. oyunumuz kodlamalı sudoku 3-C sınıfı öğrencilerine çok eğlenceli geldi.

Ock

BRAIN TEAM-3 eTWINNING PROJESİ AYLIK AKIL VE ZEKA OYUNLARI

Brain Team-3 eTwinning projesi 1.oyun Hece ve Kelime Piramidi oyununu ve 2. oyun Yıldız Savaşları oyununu büyük bir zevk ve merakla oynadılar.Oyunlar öğrencilerin kendine olan güvenini ve başarılı olma isteğini artırdı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı ilçede coşkuyla kutlandı.

Ekm

Türkiyenin en uzun tünelinde fotoğraf molası.

Ekm

Doğayı keşfe çıktık..

Ekm

Gezi rotamızdaki yerlerden biri olan Torul cam terastayız. 

Ekm

Gümüşhane Karaca Mağarasını gezdik. 

Ekm

Okulumuzda 13.11.2023 de gerçekleşecek olan genel seçimle, okul başkanı ve okul meclisi belirleme  çalışmaları başlamıştır.

Öğrencilerimize demokrasi, insan hakları ve seçme seçilme hakkı konularında farkındalık oluşturmak için, okul meclisi çalışması yürüteceğiz. Bunun ilk adımı olarak; okullumuzda seçim yapıp, öğrencilerimizde demokrasi bilinci geliştirecek öğrenme ortamları hazırlayacağız.

Ekm

Sağlık ve Temizlik Kulübü öğrencileri okulumuzın bahçesini temizlediler. Temizlik Kulübü öğretmen ve öğrencileri yaptıkları etkinlikle okulumuzda farkındalık yarattılar. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. 

Ekm

Ana sınıfı öğrencilerimiz 1 ve 2 rakamını tanıma ve kavrama etkinliği yaptılar.

Sinema bileti alarak sizde izleyebilirsiniz. İyi seyirler. 

Ekm

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz önderliğinde Mevlid Kandilinde  4. Sınıf öğrencilerimizin hazırladığı Peygamberimiz panosu ve Mevlid simitleri. 

Tem

Okulumuzdan (3/B) Sınıfından Mustafa BEKTAŞ  Çanakkale'de düzenlenen uluslar arası karate turnuvada 3.oldu. Öğrencimizi tebrik eder, başarıarının devamını dileriz.

Haz

Okul müdürümüz Yaşar OSMANOĞLU  9 yıldır görev yaptığı okulumuzda son karnelerini dağıttı. Bakanlığımızın yönetici rotasyonu çerçevesinde okulumzdan ayrılıyor.

Haz